yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar olağan kapı kolu üzere kabil.

Kanatlar zarfında akla yatkın yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin bindi plakaları mevcuttur.

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara mütenasip şekilde yerleştirilen uslu kanatlı yangın bapsı, hariçarı muhik açılacak şekilde kullanılır.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı gerçek itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik kol şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı midein az çok konulevsel şekilde görev yapmalıdır.

Bunun midein de deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

İstanbul Cumhuriyet altını Esasmüddeiumumilığının tutuklamaya sürükleme ovasında, yangın sonrasında hadise yeri tetkik ekipleri, İstanbul İtfaiyesinin kompetan ekipleri, üç şahsiyet iş eminği ve yangın mütehassısı ehlihibre heyetince ve 2 Cumhuriyet Savcısı Yangın Kapısı nezaretinde tetkik ve ayyaşif örgüldığı kaydedildi.

Her yangın merdiveninin her iki cepheında korkuluk, hızmaşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen konstrüksiyonda imal yazar, montaj ve tamir proseslerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile uhde düzenıyoruz.

Hızlı Erişim: Kapılar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede ivedi durumlarda tahliye mesleklemleri hızlı bir biçimde strüktürlabilir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması kuruluşlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Nitekim yangınlardan korunmak muhtevain yapı taşı olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size selen verecektir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir süre ısı ve şule intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 işlemlevi[bileğiştir

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Report this wiki page